Subscribe or Connect or
 
 
 
Eurosport

TV Guide

 
 
 

Schedule grid

00:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (60min)
01:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (60min)
02:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (60min)
03:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (60min)
04:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (60min)
05:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (30min)
06:00
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (30min)
06:30
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (30min)
07:00
Football
FOOTBALL: Football Greatest  (30min)
07:30
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
08:00
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
08:30
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
09:00
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
09:30
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
10:00
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
10:30
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (30min)
 
11:00
Athletics
ATHLETICS: IAAF DIAMOND LEAGUE in London, United Kingdom  (120min)
 
13:00
Athletics
ATHLETICS: IAAF DIAMOND LEAGUE in London, United Kingdom  (120min)
15:00
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (30min)
15:30
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (30min)
16:00
Cycling
CYCLING: Tour de France - Best Of (60min)
17:00
Car racing
CAR RACING: World Endurance Championships in Nürburgring, Germany  (75min)
 
18:15
All sports
ALL SPORTS: WATTS World  (15min)
18:30
Climbing
CLIMBING:  (30min)
19:00
Equestrianism
EQUESTRIANISM: FEI Nations Cup in Hickstead, Great Britain  (60min)
20:00
Cycling
CYCLING: Tour of Wallonnie - Stage 5: Engis - Dison (90min)
21:30
Cycling
CYCLING: Clasica San Sebastian, Spain -   (120min)
23:30
Car racing
CAR RACING: Blancpain Endurance Series in Spa-Francorchamps, Belgium  (145min)