Subscribe or Connect or
 
 
 
Eurosport

TV Guide

 
 

Schedule grid

00:00
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (30min)
00:30
Equestrianism
EQUESTRIANISM: Global Champions Tour in Monaco, Monaco  (75min)
01:45
All sports
ALL SPORTS: WATTS World  (15min)
02:00
Tennis
TENNIS: ATP Tournament in Nottingham, United Kingdom - Final (90min)
03:30
All sports
ALL SPORTS: Going For Gold - "Going For Gold" is a 30-minute programme dedicated to the most fascinating sport’s stories of our time. The magazine tells the story of a legend, the quest of an athlete and gives some tips in an exclusive "Tech Talk" segment, including 360 footage. (30min)
04:00
Canoeing
CANOEING: European Championship (Sprint) in Moscow, Russia - Finals (60min)
05:00
Equestrianism
EQUESTRIANISM: Global Champions Tour in Monaco, Monaco  (75min)
06:15
Car racing
CAR RACING: ETC Cup in Vila-Real, Portugal - First race (30min)
06:45
Car racing
CAR RACING: ETC Cup in Vila-Real, Portugal - Second race (30min)
07:15
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Vila-Real, Portugal - Opening Race (45min)
08:00
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Vila-Real, Portugal - Main Race (60min)
09:00
Superbike
SUPERBIKE: British Championship  - First race (45min)
09:45
Superbike
SUPERBIKE: British Championship  - Second race (45min)
10:30
Sailing
SAILING: New York - Vendée  (30min)
 
11:00
Canoeing
CANOEING: European Championship (Sprint) in Moscow, Russia - Finals (60min)
12:00
Tennis
TENNIS: ATP Tournament in Nottingham, United Kingdom - Final (90min)
 
13:30
Athletics
ATHLETICS: EAA Meetings in Lucerne, Switzerland  (90min)
15:00
Cycling
CYCLING: Tour of Italy - Best Of (60min)
16:00
Cycling
CYCLING: National Championships , France - Men's Road Race (90min)
17:30
Archery
ARCHERY: World Cup in Antalya, Turkey - Recurve (30min)
 
18:00
Football
FOOTBALL: Euro Fans  (15min)
18:15
Football
FOOTBALL: Cantona Commissioner of Football  (5min)
18:20
All sports
ALL SPORTS: WATTS World  (10min)
18:30
Cycling
CYCLING: ,  - : Degenkolb Contador Cavendish (60min)
19:30
Superbike
SUPERBIKE: British Championship  - First race (45min)
20:15
Superbike
SUPERBIKE: British Championship  - Second race (45min)
21:00
Motocross
MOTOCROSS: World Championship in Mantova, Italy - MX2 - Race 2 (30min)
21:30
Motocross
MOTOCROSS: World Championship in Mantova, Italy - Race 2 MXGP (30min)
22:00
Car racing
CAR RACING: ETC Cup in Vila-Real, Portugal - First race (30min)
22:30
Car racing
CAR RACING: ETC Cup in Vila-Real, Portugal - Second race (30min)
23:00
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Vila-Real, Portugal - Opening Race (60min)